logo
DreamsAndRoses Blog Image

Υπέροχες Ιδέες για έναν Καλοκαιρινό Γάμο

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση κα μας γεμίζουν θετική ενέργεια και στην Dreams and Roses τους λατρεύουμε! Ο καιρός είναι σχεδόν πάντα υπέροχος, οι επιλογές σε venues πολλές και οι ιδές άπειρες για να σχεδιάσουμε για εσάς μία αξέχαστη εμπειρία. Τέλειες επιλογές για ένα γάμο το καλοκαίρι είναι οι γάμοι σε παραλία, τελετές σε μικρά εκκλησάκια δίπλα από τη θάλασσα ή οι γάμοι σε ένα νησί. Εξίσου υπέροχοι είναι και οι γάμοι που γίνονται σε πανέμορφα κτήματα, σε ελαιώνες, σε κτήματα με αμπελώνες και σε ξενοδοχεία με υπέροχους εξωτερικούς χώρους.

Μια συμβουλή που δίνουμε πάντα στα ζευγάρια μας είναι να επικεντρωθούν στο φως και σε  χρώματα που να ταιριάζουν με την εποχή! Αν επιλέξατε να πραγματοποιήσετε ένα γάμο το καλοκαίρι, οποιοδήποτε στυλ και αν ακολουθεί, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να έχει μουντά, σκοτεινά χρώματα. Ένας καλοκαιρινός γάμος μπορεί να είναι ρουστίκ, vintage, elegant, romantic… αρκεί να διατηρεί φωτεινά χρώματα και την ανάλαφρή διάθεση της εποχής. Με λίγα λόγια, η επιλογή της τοποθεσίας και του στυλ είναι αποκλειστικά δική σας και δεν επηρεάζεται από την εποχή, αρκεί μόνο να διατηρήσετε μια χρωματική παλέτα που θα δίνει φως.

Για να σας βοηθήσουμε να εμπνευστείτε ετοιμάσαμε ένα άρθρο με τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς γάμους που άφησαν εποχή και άφησαν άφωνους τόσο τα ζευγάρια αλλά και τους καλεσμένους τους!

Νεφέλη και Κωνσταντίνος – Ένας απόλυτα καλοκαιρινός γάμος στην αθηναϊκή Ριβιέρα

kalokairinos gamos athina - wedding planner greece - athenian riviera wedding

Ένα μοναδικός γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, Ο καλοκαιρινός γάμος της Νεφέλης και του Κωνσταντίνου ήταν απλά υπέροχος! Το ζευγάρι ήταν γραφτό να είναι να είναι για πάντα μαζί και ο όμορφος γάμος τους στην Αθήνα ολοκλήρωσε την ευτυχία τους! Η νύφη ήταν τόσο classy και elegant και μας έχει εντυπωσιάσει με το καλαίσθητο γούστο της επιλέγοντας μια μεταξένια νυφική δημιουργία του οίκου νυφικών Primalicia. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Ριβιέρα της Αθήνας και η διακόσμηση ακολούθησε ένα κομψό στυλ με χρυσές πινελιές να δίνουν λάμψη στο νέο τους ξεκίνημα. Μετά από μία παραμυθένια τελετή γάμου στην Φανερωμένη Βουλιαγμένης ακολούθησε ένα φανταστικό δείπνο δίπλα στην Θάλασσα. Κάτω από μια πανέμορφη λουλουδένια αψίδα με λευκά λουλούδια, γαλάζιες ορτανσίες και λευκά garden roses, ένα εντυπωσιακό setting περιέμενε το ζευγάρι στη δεξίωση του γάμου τους που ξεχειλίζει από κομψότητα και ρομαντισμό. Πλούσιες γιρλάντες λουλουδιών και κεριά στολίζουν τα τραπέζια ενώ χρυσές πινελιές, ένα πολυτελές  candy bar έκαναν αυτό το δείπνο ακόμη πιο ξεχωριστό.

Εύα και Χάρης – Χρώμα, διάθεση και άπειρα κεριά στην Αίγλη Ζάππειου

kalokairinos gamos athina - wedding planner greece - diorganosi ekdiloseon - aigli zappeiou wedding

Ένας γάμος που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό με την παραμυθένια διακόσμηση και τα έντονα χρώματά του! Μετά από μια πρωτότυπη πρόταση γάμου και το μεγάλο “Ναι” της Εύας, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε να σχεδιάζει το γάμο του μαζί μας! Το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μαγευτικό με έντονα χρώματα του μπλε και του φούξια να ντύνουν έναν πανέμορφο υπαίθριο χώρο περιτριγυρισμένο από ψηλά δέντρα και πρασινάδα δημιουργώντας ένα σκηνικό που έμοιαζε με ολάνθιστο κήπο! Πλούσιες συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, αμέτρητα λευκά κεριά και ένα άκρως ελκυστικό dessert table απογειώνουν τη διακόσμηση προσδίδοντας σε αυτό τον γάμο έναν εντυπωσιακό μοντέρνο – ρομαντικό χαρακτήρα. Η νύφη τραβάει όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της επιλέγοντας μια ρομαντική νυφική δημιουργία σε απαλές ροζ αποχρώσεις διακοσμημένη με κεντήματα λουλουδιών και μια εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη με david ostin roses, παιώνιες, red charm, αστιμπλ μωβ, πρωτέα, σκαμπιόζα, τριαντάφυλλα, μέντα και ευκάλυπτο, όλα σε έντονους χρωματισμούς. Αυτός ο υπέροχος γάμος κορυφώθηκε με ένα αξέχαστο πάρτυ γάμου στην Αίγλη Ζάππειου! Λατρέψαμε τις υπέροχες ανθοσυνθέσεις στην εκκλησία, τα χωνάκια με το ρύζι και τους διάσπαρτους κόκκους από ροζ πιπέρι, η νυφική ανθοδέσμη, τα ψηλά γυάλινα κηροπήγια με τον ανθοστολισμό στο venue της εκδήλωσης, το μοναδικό candy bar με customised πεντανόστιμα γλυκά, μπεζέδες και cupcakes, οι γυάλες με τα κεριά που επιλέξαμε να στολίζουν το χώρο της εκδήλωσης και το welcoming note πάνω σε ένα παλιό ξύλινο καθρέφτη!

 

Γεώργιος και Μαρία – Τροπικό θέμα γάμου για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εκδήλωση

kalokairinos gamos athina - wedding planner greece - diorganosi ekdiloseon - tropical wedding greece

Για τους λάτρεις του τροπικου στύλ δεν υπάρχει πιο κατάλληλη σεζον για γάμο απο το καλοκαίρι που απογειώνει τα χρώματα και την τροπική αισθητική! Με καλοκαιρινή διάθεση το ζευγάρι μας επέλεξε να πραγματοποιήσει ένα ξέφρενο tropical γάμο που όλοι θα το θυμούνται, σε μια εκκλησία με πανέμορφη θέα! Η διακόσμηση ακολουθούσε ένα τροπικό ύφος σε έντονες αποχρώσεις με φύλλα μονστέρας και τροπικά λουλούδια. Μια πρωτότυπη πινελιά στα τραπέζια της δεξίωσης και το τραπέζι ευχών αποτέλεσαν οι πινελιές σε χρυσό, ανανά και φρέσκα μυρωδάτα λουλούδια. Λατρεύουμε το τρόπικαλ στυλ σε έναν γάμο και οι ιδέες ειναι πραγματικά απεριόριστες για την δημιουργία ενός ξεχωριστού event με τροπική διάθεση!

 

Μπόχο γάμος στην Πάτμο

kalokairinos gamos athina - wedding planner greece - diorganosi ekdiloseon - boho wedding patmos

Τα boho ζευγάρια πολλά και οι ιδέες για boho γάμο ακόμα περισσότερες! Ο συγκεκριμένος boho γάμος έχει άρωμα Ελλάδας και μας μεταφέρει σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό! Οι boho γάμοι έχουν κάτι το ξεχωριστό… Εκτός από την ομορφιά που εκπέμπουν, μέσω αυτών εκφράζεται το ελεύθερο, ανεξάρτητο πνεύμα που κρύβεται πίσω από το ζευγάρι. Οι bohemian γάμοι συνήθως έχουν στυλ με πολλά χρωματιστά άνθη και θα δείτε πολλές νύφες προτιμούν να φορούν στεφάνια με αληθινά λουλούδια στα μαλλιά. Ένας υπέροχος γάμος που αφήνει τη φυσική ομορφιά και την αγάπη να είναι στο προσκήνιο. Σε boho – chic διάθεση κινήθηκε ολόκληρη η διακόσμηση του γάμου στην Πάτμο με ξύλινες λεπτομέρειες, παστέλ αποχρώσεις και τριαντάφυλλα στο χρώμα του cappuccino να δημιουργούν το δικό τους ονειρεμένο σκηνικό με την παράσταση να κλέβει ένα εξαιρετικό πλεκτό μακραμε που έδωσε τόνο σε όλη την διακόσμηση!

 

Ένας καλοκαιρινός γάμος είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για μία ξεχωριστή γιορτή με φίλους στην Αθήνα ή σε μία διαφορετική μαγευτική περιοχή! H Dreams and Roses θα είναι στο πλευρό σας για την δημιουργία της δικής σας ξεχωριστής ιστορίας γάμου! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευτείτε την απαράμμιλη αισθητική μας για να σχεδιάσουμε τον γάμο που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας!